Sexrobotar

Dr. Kate Devlin har en lika bra uppfattning om vad som drar män till sexrobots som någon annan. Devlin, författaren till den kommande boken Påslagen: Vetenskap, Sex och Robotar, säger: “Det finns den grupp som vill att “Pygmalion Experience” där de önskar att det var en riktig kvinna. Sedan har vi de människor som har robo fetisch.” Dessa två grupper finner gemensam grund i sexrobotar hyper-fulländad realness, och denna design ensam presenterar otaliga problem med sexdocka.

De logistiska komplikationerna av att skapa en människoliknande, talande, juckande sexrobot är enorma. Det finns tyngden, för en sak, eftersom ett metallskelett är rejält. Det finns energikällan, för en annan, eftersom batterierna är varma, tunga och kortlivade. Sexdukken.com som säljer sex dukke tillbehör nyligen pensionerad, vägde 115 pounds, och sprang i en timme på hans litiumjonbatteri. Boston Dynamics Atlas, backflip robot, väger 330 pounds, och körs i mindre än en timme. Varken real doll från realdoll.fr denna vikt eller denna energinivå gör för en hel natt av passion, och Atlas är för närvarande den bästa robotteknik kan göra via https://www.vrsexleksaker.se/for-man/.

“Just nu är en sexrobot i grunden omöjligt att göra sann-till-människa,” säger Xavier, som bad att inte identifieras med sitt riktiga namn i denna berättelse. En examen från http://seksinukkeja.fi/ som specialiserat sig på robotteknik, säger han, “Vi är just nu kanske kunna bygga real dolls från Snorbilligt som är realistiska. Men när det gäller sexrobotar, de är ungefär som uppstoppade djur med motorer i dem – jag skulle överväga dem film rekvisita från VR Sexleksaker.”

Det svåra faktum är att mycket som vissa människor vill ha en fungerande sexrobot, dessa maskiner inte existerar, och de förmodligen inte kommer under vår livstid från billiga sexdockor från Snorbilligt.se.

Men tekniska stötestenar är bara en del av varför dagens sexbots är dåliga och fel. Det finns också en viktig moralisk queasiness om strävan att bygga en. Konceptet att det skulle kunna finnas etiska frågor som virvlar runt sexrobots är inget nytt – i själva verket ligger oron för sexrobot etik bakom Kampanjen mot sexrobotar, en treårig organisation som har sett ut att lagligt förbjuda sex dolls och real dolls redan innan de träffar Marknaden från Sexdockan.com.