10 Tips om att tjäna pengar med saker du redan äger

Under de senaste tio månaderna har hela världen skakats av covid-19-pandemin. Osäkerhet har varit en konstant när vi arbetar för att navigera denna nya normala, både i affärer och våra personliga liv.

Jag är i den lyckliga positionen att köra mitt eget företag, Punch lista, en hem förbättring och projektledning app som hjälper entreprenörer hantera hem remodels med villaägare. Medan vi har noterat en övergripande dopp i hem konstruktion under pandemin, vi har tagit stor stolthet i vår förmåga att hjälpa husägare arbeta med entreprenörer att göra budgetvänliga, hög avkastning förbättringar av deras egenskaper-i slutändan, så att de bättre kan dra nytta av inkomstgenererande potential av de tillgångar som de redan äger.

Relaterat: 27 beprövade sätt att tjäna pengar snabbt

Anpassa sig till nationella trender, kök och badrum remodels är bland de mest populära hem förbättring projekt som genomförs av entreprenörer som använder Punch lista, och av goda skäl.

Enligt Remodeling magazine ger dessa renoveringsprojekt husägare med några av de bästa avkastningarna, med kök som återkopplar 62.1% av sina investeringar och badrum 67.2% investerade. Och även för villaägare som inte vill sälja när som helst snart, dessa enkla uppgraderingar erbjuder större möjligheter att generera omedelbar inkomst som kan vara en livlina genom denna period. När du går runt ditt hem idag, fråga dig själv, ” Hur kan jag göra detta extra sovrum till ytterligare kassaflöde?”

Relaterat: 10 sätt att tjäna pengar under pandemin

Din bostadsyta, Mark, garage och bil erbjuder alla möjligheter att generera extra inkomst. Här är tio tips som hjälper dig att tjäna pengar på dina befintliga tillgångar för att hålla sig flytande i covid-19 ekonomin:

Cash in på det extra sovrummet-hyr ett extra sovrum, särskilt en med ett eget badrum, och hyra den på topp uthyrningsplatser som AirBnb, VRBO, etc. Överväga att sätta en ADU struktur på din egendom-för villaägare med gott om utrymme på baksidan av sina hem, forskning lönsamheten för att sätta en ADU struktur på fastigheten. Många företag har dykt upp nyligen som säljer färdiga att installera pre-fab ADUs, såsom Connect Homes. Inte sova på ditt garage – inte har en bil, eller inte har något emot Gatuparkering?

Hyr ditt garage med företag som Spacer för upp till $ 400 / mo. Erbjud ditt extra lagringsutrymme-alternativt, lagra på mitt hus låser upp oanvänt utrymme på dina grannars hem för situationer när du får slut på utrymme i ditt hem (eller om du har en extra förvaringsskåp som ber om att bli förvandlad till en kassagenererande maskin). Hyr ut objekt från ditt skafferi-förr i tiden skulle du fråga din granne om ett par ägg och en kopp mjöl och kalla det en dag. Nu kan du hyra ganska mycket allt från människor i ditt grannskap med hjälp av företag som Buro eller PeerRenters.

Bee-lieve i ditt land-Vill du rädda världen och tjäna pengar medan du gör det? Perfekt bin förvandlar din oanvända mark till ett bi och honung gör gård. Med vikten av honungsbiet kommer dina ansträngningar direkt att påverka den globala ekonomin. Gå solar – Utnyttja kraften i solen med hjälp av enkla att installera solpaneler från Tesla/Solar City eller Solen Makt. Inte bara kommer panelerna att leverera ditt hem med fri el, men det kommer ofta att sänka kostnaden för el för dina grannar också. Överväga att höja husdjur-köpte en ny tomt eller hus på landet och behöver idéer om hur man gör lite extra kapital? Höj valfritt antal husdjur för deras kött, ägg, päls etc. Ta inte vårt ord för det, lyssna på rå lite mejeri. Gnäll inte, gör vin-de säger optimistiska människor gör citroner till limonad. Rika människor förvandlar tunnland till vingårdar. Med hjälp av min vingård kan du förvandla tomt land till en produktiv vingård. Tjäna pengar och göra vin? Ja tack. Utnyttja dina hjul-slutligen, vem kan glömma din bil? Dessa dagar alla vill ha leverans av sin mat, shopping objekt, och även själva. Gör lite extra pengar på fritiden med Uber, Postmates eller DoorDash.